Източник: Стоян Георгиев

#Chefstable03

Шестима готвачи представят 6-степенни креативни концепции в третото издание на Chef’s table

Владимир Тодоров - Bistrello, Севда Димитрова – Ahora, Владислав Пенов – Космос, Иван Манчев – Кактус, Кевин Брасингтън и Антоан Верест ще представят 6-степенни креативни концепции в третото издание на Chef’s table от 10-и до18-и ноември.

Авторските менюта на готвачите ще бъдат съчетани със специално подбрани вина от висок клас. Цената на кувертите е 100 лв на човек и включва 6-степенно меню, вино и вода.

Владимир Тодоров от ресторант Bistrello представя своя различен и модерен поглед към някои от най-известните ястия с менюто си „Не точно класика“.

"Не точно класика"

Владимир Тодоров - Bistrello

Пръжки и тарама

Не точно Цезар

Яйца Бенедикт по панагюрски

Не точно шкембе чорба

Заешка дроб сарма

Не точно крем карамел

Финал!

На 12 ноември в ресторант Космос – шеф Владислав Пенов ще представи концепция посветена на "Възраждането на забравените продукти".

Шеф Пенов е подготвил 6-степенно меню, придружено от специално подбрани, висок клас вина, съчетани с качествата на конкретните ястия от вечерта. 

Възраждане на забравените продукти

Владислав Пенов – ресторант Космос 

Салата от „Лунен боб“

Стек от целина

Черноморски Паламуд на жар

Младо прасенце

Бъзак

Шоколад, Брежански кестени и Зелено сирене

 

Шеф Севда Димитрова ще представи – концепцията „Есенни улици с мирис на кестени“. Севда Димитрова бързо остави своя отпечатък в софийската кулинарна сцена с авторските си ястия в ресторант Ahora.

Есенни улици с мирис на кестени

Севда Димитрова, Ahora

Тартар от цвекло с хрян и лешници, картофена еспума с козе сирене, чипс от есенни листа

Мида “Сен Жак”, велуте от кестени с кленов сироп, еленски бут

Салата с маринована херинга, туршия от дайкон и червен лук, майонеза с копър

Стек от свински врат, пюре от сладък картоф, мариновани сини сливи в чай Earl Grey, сос с бекон и порто

Тортелони с круша и горгонзола, крем от карфиол, пяна от отлежал овчи кашкавал

Милфьой с крем от тиква, мус с кестени, гел от локум, орехов сладолед, карамелена бисквитка

 

Менютата на Иван Манчев, Антоан Верест и Кевин Брасингтън можете да видите на официалния сайт на Chefstable.bg.

Резервациите за #ChefsTable03 са достъпни само онлайн ТУК

Отскочи към Коментарите (0)

Магазин

Подобни статии

0 Коментара