Източник: Foodphotography.bg

Джолан с пюре от карфиол

Рецепти, вдъхновени от уредите за готвене на AEG

ПРОДУКТИ:

  • Говежди джолан - 2 броя (600 г)
  • Масло - 30 г
  • Лук - 1 глава
  • Морков - 1 брой
  • Селъри - 2 стръка
  • Тъмна бира - 400 мл
  • Говежди бульон - 400 мл
  • Кафява захар - 2 с.л.
  • Доматено пюре - 1 с.л.
  • Сол - На вкус
  • Черен пипер - На вкус
  • Брашно - 2 с.л.
За пюрето от карфиол:
  • Глава карфиол - 1 брой (800 г)
  • Чесън - 3 скилидки
  • Масло - 30 г
  • Крем сирене - 150 г
  • Сол - На вкус
  • Черен пипер - На вкус
  • Зехтин - 1 ч.л.
Отскочи към Коментарите (0 )

Магазин

0 Коментара