
Джолан с пюре от карфиол
Рецепти, вдъхновени от уредите за готвене на AEG
ПРОДУКТИ:
- Говежди джолан - 2 броя (600 г)
- Масло - 30 г
- Лук - 1 глава
- Морков - 1 брой
- Селъри - 2 стръка
- Тъмна бира - 400 мл
- Говежди бульон - 400 мл
- Кафява захар - 2 с.л.
- Доматено пюре - 1 с.л.
- Сол - На вкус
- Черен пипер - На вкус
- Брашно - 2 с.л.
- Глава карфиол - 1 брой (800 г)
- Чесън - 3 скилидки
- Масло - 30 г
- Крем сирене - 150 г
- Сол - На вкус
- Черен пипер - На вкус
- Зехтин - 1 ч.л.
21 филма за любителите на храна
06.12.2017
Професия: ценител
11.11.2017
Сандвич с яйце "Croque Madame"
02.12.2022
Супа с печени моркови и френска леща
21.03.2019
Мариновани котлети на грил
30.05.2015
Подобни статии

0 Коментара