Cups, Mugs and Dogs

Колкото повече, толкова по-добре!

В епизод 7 от поредицата Street food Bulgaria by Goodlife.bg се пренасяме в Пловдив, където през август 2021 година до сцената "Ядрото" в Капана отвори ново място за улична храна, което предлага автентичен хот-дог и коктейли -  Cups, Mugs & Dogs.

Мястото е създадено от Десислава Арабестанова и нейния съпруг Христо Арабестанов, които нямат опит в ресторантьорството, но винаги са искали да имат заведение, което да предлага коктейли в непретенциозна обстановка. 

През последните години караваната до сцената "Ядрото" предлага различни видове улична храна – азиатско, пържена риба, но през лятото на миналата година остава без наематели и това е забелязано от Христо и Десислава, които решават да го наемат и да осъществят мечтата си за място за коктейли.  

Караваната, която наемат е оборудвана и за готвене и те трябва да предложат и храна.

Избират автентичен хот-дог и така се ражда Cups, Mugs & Dogs.

В караваната можете да опитате 6 вида автентичен хот-дог и 4 вида коктейли. Бриош питките за хот-дога се създават специално за тях в пловдивска пекарна, а кренвиршите в местна месарница. 

Вижте видеото, в което Десислава Арабестанова  разказва за проекта.

Cups, Mugs and Dogs

Cups, Mugs & Dogs е епизод 7 от Street food Bulgariaпоредица в която ще ви показваме най-интересните места за улична храна в България; ще говорим с хората, които ги управляват и с тези, които правят храната; ще ви разказваме за концепциите и бизнес моделите на българските street food брандове.

Наш партньор в този проект е Heinz, чрез своя официален вносител и дистрибутор в България "Фортуна-КОМ".

Отскочи към Коментарите (0 )

Магазин

0 Коментара