Функцията "Помощ при готвене"

На индукционните плотове AEG Sense Pro

Индукционните плотове AEG Sense Pro имат множество функции, като измерване температурата в сърцевината на храната с безжичният сензор, Sous Vide, Термометър и др. 

Менюто „Помощ при готвене“ е нещо като автопилот и може да ви даде спокойствие и увереност, дори и да не сте много на ти с кулинарията и да сготвите правилно всеки продукт, без да правите компромис с правилното обработване и качеството на храната. 

В „Помощ при готвене“ има зададени програми за приготвяне на различни видове храна от супи, ориз и сосове, през палачинки до риба и морски дарове.

Ние в Goodlife.bg  имаме една любима функция, която използваме наистина често -  „Размразяване“.  Функцията е много удобна поради факта, че не е нужно да стоите до плота, за да наблюдавате, разбърквате или намалявате котлона.  Функция „Размразяване“ поддържа постоянно ниска температура, като размразява щадящо и запазва всички полезни вещества в продуктите. Можете да ползвате за размразяване на бульони и супи, като няма да изгубите нищо от вкуса и качествата на продуктите. 

Чудесна опция е да използвате тази функция за нежно разтопяване на масло. Също така можете да разтопявате и шоколад, с което да си спестите неудобствата на водната баня. 

Ниската температура не позволява пържене, пресичане и загаряне на продуктите. 

Доверете се на технологиите които AEG разработва в своите продукти, за повече удобство, по-добро качество и винаги добри резултати. 

Индукционен плот SensePro съществува в два размера: 80 и 60 см.

Отскочи към Коментарите (0 )

Магазин

0 Коментара