Вакумиращ уред Deli

Гответе като chef и съхранявайте продуктите по-дълго с уреда на AEG

Популярното доскоро само в ресторантите готвене по метода Sous Vide вече можем да практикуваме и у дома, благодарение на уредите AEG. 

Както някои модели на фурните AEG, така и част от плотовете имат функция Sous Vide, която дава възможност за ниско температурно готвене в домашни условия. 

В този материал ще ви запознаем с уреда за вакуумиране DELI и как с него да пестите време, пари и продукти.

С 1-2 часа готвене през уикенда по метода Sous Vide, можете да приготвите храна, която да ползвате за бързи вечери през седмицата. Например да приготвите крехко месо, което да съхраните във вакуумната опаковка до момента, в който решите да го  довършите на тигана за няколко минути. Така след забързаното ежедневие, можете да си осигурите и се насладите на вечеря като в добър ресторант. 

Освен за ниско температурно готвене, уредът за вакуумиране AEG можете да използвате и за съхраняването на храна и продукти, както в хладилната част, така и във фризера. Вакуумирайки продуктите, вие удължавате срока им на годност със седмици, запазвайки в максимална степен свежестта  и хранителните им качества.

Всички пазаруваме повече продуктите от предвидените в списъка ни за пазар и импулсивните покупки са част от ежедневието ни. Давайки едни пари за продукти е нормално да искаме да ги запазим по-дълго време, да ги използваме пълноценно и да се погрижим, както за семейния си бюджет, така и за околната среда. 

Благодарение на функцията Pulse&Seal можете да вакуумирате почти всичко - скъпи меса, качествени отлежали сирена, зеленчуци и плодове, дори и хляб, който никога не трябва да изхвърляме.  

По-малък от стандартен вакуумиращ уред, вакуумиращият уред AEG пести място и който е пробвал поне веднъж, вече е убеден, че това е необходимо допълнение към всяка кухня.

Доверете се на уредите и аксесоари AEG, които с иновативният си дизайн и модерна функционалност ви позволяват да сте по-добри, по-прецизни и по-успешни в ежедневното приготвяне на храна за вас и близките ви. 

Отскочи към Коментарите (0 )

Магазин

0 Коментара