
ПРОДУКТИ:
- 4 котлета - от свински врат с дебелина около 1 см
- 1 - глава лук
- 100 г - синьо сирене
- 40 г - масло
- сол и черен пипер - на вкус
- листни салати -
- рукола -
Начин на приготвяне
Пуснете комбинираната фурна с пара 8000 STEAMBOOST и изберете функция "Горещ въздух + вентилатор" на 150°C и оставете да загрее.
Посолете и подправете с черен пипер котлетите от двете страни.
Разрежете лука на две, а след това нарежете на полумесеци.
Подредете котлетите в незалепващата, лесна за почистване тава AEG и разпределете лука върху тях.
Сложете отгоре нарязаното на кубчета масло и печете 30 минути.
Натрошете синьото сирене и оставете настрана.
Ползвайки телескопичните водачи на фурната издърпайте тавата навън и разпределете сиренето върху месото.
Върнете във фурната и печете още 15 минути, докато сиренето се разтопи.
Сервирайте котлетите топли, със свежа салата и малко листа рукола.
Печени маслини с Philadelphia крем
29.05.2023
21 филма за любителите на храна
06.12.2017
Професия: ценител
11.11.2017
Сандвич с яйце "Croque Madame"
02.12.2022
Супа с печени моркови и френска леща
21.03.2019
Мариновани котлети на грил
30.05.2015
Подобни статии
