ПРОДУКТИ:
- 8-9 - дребни чушки
- 1 опаковка - Philadelphia с билки
- 40 г - настърган пармезан
- 2 с.л. - ситно нарязани каперси
- 2 с.л. - ситно нарязани маслини
- 3 скилидки - чесън
- 3 с.л. - зехтин
- 5-6 клонки - ситно нарязан магданоз
- 40 г - галета панко
- 1 - яйце
- 1 топка - моцарела
- сол и черен пипер - на вкус
Начин на приготвяне
Направете разрез по дължина във всяка чушка, срежете напречно близо до дръжката и внимателно извадете семената.
В купа сложете крем сиренето Philadelphia, добавете пасирания чесън, пармезана, каперсите и маслините.
Прибавете магданоза, галетата и яйцето, и разбъркайте до пълното смесване на продуктите.
Прехвърлете сместа в пош с кръгъл накрайник и напълнете чушките.
Подредете ги в тава покрита с хартия за печене, полейте с половината зехтин и печете 15 минути в предварително загрята до 200 градуса фурна, на функция грил.
Извадете чушките от фурната и върху всяка сложете филийка моцарела.
Полейте с останалия зехтин, поръсете с прясно смлян черен пипер и върнете във фурната за още 7-8 минути докато моцарелата се разтопи.
Сервирайте чушките топли, като всяка порция поръсете със ситно нарязан магданоз.
Рулца от тиквички с Philadelphia
13.09.2024
21 филма за любителите на храна
06.12.2017
Професия: ценител
11.11.2017
Сандвич с яйце "Croque Madame"
02.12.2022
Супа с печени моркови и френска леща
21.03.2019
Мариновани котлети на грил
30.05.2015