Тортелини с брезаола

и Philadelphia

 

ПРОДУКТИ:

  • 150 г - брезаола
  • 300 г - крем сирене Philadelphia Original
  • 3-4 - клонки босилек
  • 50 г - настърган пармезан
за гарниране
  • пармезан на люспи -
  • зехтин -
  • кора от 1 лимон -
  • сол и черен пипер - на вкус

Начин на приготвяне

Нарежете босилека на ивички и оставете настрана. 

Сложете крем сиренето в купа, добавете босилека и пармезана, и разбъркайте. 

Във всеки слайс брезаола сложете по 1 пълна ч.л. от сместа и завийте като тортелини. 

Подредете в чиния за сервиране и гарнирайте с листа рукола, люспи пармезан и лимонова кора.

Полейте с качествен зехтин, поръсете с черен пипер и сол на люспи. 

Отскочи към Коментарите (0 )

Магазин

0 Коментара