ПРОДУКТИ:
- 150 г - брезаола
- 300 г - крем сирене Philadelphia Original
- 3-4 - клонки босилек
- 50 г - настърган пармезан
- пармезан на люспи -
- зехтин -
- кора от 1 лимон -
- сол и черен пипер - на вкус
Начин на приготвяне
Нарежете босилека на ивички и оставете настрана.
Сложете крем сиренето в купа, добавете босилека и пармезана, и разбъркайте.
Във всеки слайс брезаола сложете по 1 пълна ч.л. от сместа и завийте като тортелини.
Подредете в чиния за сервиране и гарнирайте с листа рукола, люспи пармезан и лимонова кора.
Полейте с качествен зехтин, поръсете с черен пипер и сол на люспи.
Домашни бисквити
24.09.2024
Мини ябълкови пайове
30.09.2024
21 филма за любителите на храна
06.12.2017
Професия: ценител
11.11.2017
Сандвич с яйце "Croque Madame"
02.12.2022
Супа с печени моркови и френска леща
21.03.2019
Мариновани котлети на грил
30.05.2015
Подобни статии
0 Коментара