
ПРОДУКТИ:
- 300 г - телешко бонфиле
- 2 глави - шалот, нарязан на ситно
- 1 с.л. - дижонска горчица
- 1 с.л. - сос уорчестър
- 30 г каперси - нарязани на ситно
- 2 с.л. магданоз - нарязан на ситно
- 1 с.л. - трюфел зехтин
- 1 ч.л. - сос табаско
- 1 - жълтък
- сол и черен пипер - на вкус
- 4 - жълтъка
- багета с квас -
- микрорастения -
Начин на приготвяне
Нарежете на малки кубчета месото и го смесете с шалота, каперсите и магданоза.
Налейте трюфел зехтин и овкусете със сол и черен пипер.
Разбъркайте добре и добавете горчицата, соса табаско, соса уорчестър и жълтъка.
Разбъркайте отново, прехвърлете в кутията от комплекта за вакуумиране AEG и вакуумирайте. Приберете в хладилник за около час, за да се овкуси месото.
Полейте нарязаната на тънки филийки багета с малко зехтин и запечете на сгорещената грил скара AEG.
Сервирайте тартара с жълтък, доовкусете със сол и пипер, полейте с малко зехтин и поръсете с микрорастения.
21 филма за любителите на храна
06.12.2017
Професия: ценител
11.11.2017
Сандвич с яйце "Croque Madame"
02.12.2022
Супа с печени моркови и френска леща
21.03.2019
Мариновани котлети на грил
30.05.2015
Подобни статии
