
ПРОДУКТИ:
- 8 - яйца
- 2 скилидки - чесън
- 50 г - брънза
- 4-5 клонки - магданоз
- 2-3 с.л. - прясно мляко
- 5-6 - орехови ядки
- 1 с.л. - горчица
- 2 с.л. - зехтин
- останалия пълнеж -
- 2-3 с.л. - вода
- 4-5 с.л. - зехтин
- сол и черен пипер - на вкус
Начин на приготвяне
В включете мултифункционалната фурна AEG SteamPro 9000, изберете Помощ при готвене-Гарнитури-Яйца-Твърдо сварени.
Сложете купата с яйцата във фурната и оставете програмата да свърши.
Охладете яйцата, обелете ги, разрежете на две и извадете жълтъка.
В Deli 4 Пасатор 3 в 1 AEG, прибавете чесъна, магданоза и орехите и смелете.
Добавете жълтъците, млякото, горчицата, зехтина, брънзата.
Посолете, подправете с черен пипер и разбъркайте до получаването на паста.
Напълнете половинките белтък, а остатъка от сместа оставете в купата на пасатора.
Загрейте зехтина в широк тиган с незалепващо покритие AEG и сложете яйцата с пълнежа надолу.
Гответе 2-3 минути на средно силен огън, докато станат златисти. Прехвърлете в чиния и оставете настрана.
За дресинга към останалата в купата смес добавете всички останали продукти и разбийте.
Сервирайте яйцата със зелена салата, дресинга и препечен хляб.
21 филма за любителите на храна
06.12.2017
Професия: ценител
11.11.2017
Сандвич с яйце "Croque Madame"
02.12.2022
Супа с печени моркови и френска леща
21.03.2019
Мариновани котлети на грил
30.05.2015
Подобни статии
