• Източник: Chambong.co
  • Източник: Chambong.co
  • Източник: Chambong.co

Шамбонг - новият начин да пиете шампанско

Нова "чаша" за пиене на шампанско

Ако досега ви е дразнил скованият имидж на шампанското и отпиването, вместо наливането с пенливо вино от тесните и високи чаши, новият съд за пиене, наречен просто Chambong, може да промени представите ви.

Реклама

 

Отхвърляйки традиционния имидж на изисканост, блясък и финес на шампанското, деликатните отпивания и ритуални тостове, четирима бизнеспартньори обичащи да се забавляват, изобретили тази нова "чаша" за пиене на шампанско, поставят на първо място купонясването.

На практика Chambong представлява познатата висока чаша за шампанско, която е оформена като лула - и позволява на пиещите да "обърнат" чашата си с шампанско или пенливо вино практически мигновено.

Подкрепян от група творци, танцьори, бизнесмени, производители на стъкло, учени и приятели още от 2014 г., Chambong залага на забавен и атрактивен маркетинг и изглежда е успял да привлече вниманието на ново поколение консуматори на шампанско.

Провокативният и шеговит уебсайт на производителите описва съществителното 'Chambong' като "устройство, използвано за бърза и подобрена консумация на пенливо вино / шампанско.

То ще ви помогне да станете приятели с хората наоколо, ще ви осигури желаното голямо повишение, ще запълни празнотата, ще ви осигури триумфа. Оставете микрофона, направете обиколка за овации, пак вземете микрофона и изпълнете убийствено караоке. Накарайте родителите ви да се гордеят."

Как се прави шамбонг

Инструкциите за употреба са простички.

Просто наклонете Chambong под такъв ъгъл, че да се получи V-образна форма, наливайте бавно, докато не останат около 3 см празни и от двата края, поставете устата на столчето, бавно повдигнете и пийте, докато чашата не остане празна.

Шамбонгът се доставя с писмено предупреждение от уеб сайта: "Chambong улеснява бързата консумация на пенливо вино." Така че смятаме, че вече знаете отговора на въпроса дали новаторският дизайн или скоростта, с която обръщате пенливото вино, което ви кара 'да се чувствате блестящи и щастливи' са по-важни за вас.

Разопаковане на нов шамбонг

Chambong струва $25 и се прави от боросиликатно стъкло, като побира около 100 ml вино. Към момента на подготовка на този материал, първата партида от 3000 екземпляра Chambong вече беше напълно разпродадена. Създателите му обещават нова серия, вече и с аксесоари за Chambong - от рода на държачи за по-комфортно носене в ръка.

Отскочи към Коментарите (0 )

Goodlife.bg

Източник: Fine Dining Lovers

14.02.2017 Всички статии от този автор →

Магазин

Подобни статии

0 Коментара