Йоркширски пудинг с крем сирене и пушена сьомга

Бързо и много вкусно ястие

07.08.2017 Всички рецепти от този автор →
25мин.

10 МИН » 15 МИН

Лесно
5 - 6 порции

ПРОДУКТИ:

  • Бяло брашно - 100 г
  • Яйца - 2 броя
  • Прясно мляко - 100 мл
  • Сол и черен пипер - Щипка
За гарниране
  • Пушена сьомга - 200 г
  • Крема сирене - 2 пакета
  • Лимон - Половин
  • Лимонова кора - От половин лимон
  • Каперси - 2 с.л.
  • Сол и черен пипер - На вкус
Цена: 20 лв


Йоркширски пудинг с пушена сьомга и крем сирене

Йоркширски пудинг с пушена сьомга и кремa сиренеПродуцент: Goodlife.bg Автори: Десислава Георгиева, Стоян Георгиев Осветление: Goodlife.bg Музика шапка: Венци Мицов Музикален фон: Венци Мицов

Posted by Goodlife.bg on Thursday, October 15, 2015

Йоркширски пудинг с пушена сьомга и крем сирене

Бързо и много вкусно ястие

Начин На Приготвяне

  • 1

    Започнете с млякото и яйцата

    Разбийте добре млякото и яйцата, за да вкарате достатъчно въздух в сместа и оставете да почине за 5 минути.

  • 2

    Добавете пресятото брашно

    Пресейте брашното в сместа и разбийте много добре. Оставете сместа за 1 час да почива.

  • 3

    Пригответе крема за гарниране

    Разбийте крем сиренето с лимоновия сок и подправете със сол и черен пипер. Прибавете нарязаните каперси, лимоновата кора и малко нарязна на ситно див лук. Разбийте добре сместа и приберете в хладилника.

  • 4

    Сгорещете формите за печене

    Загрейте фурната до 220 градуса. Ползвайте форма за мъфини или индивидуални съдчета, в които сложете по малко мазнина и загрейте за 5-10 минути, докато се сгорещи добре.

  • 5

    Печете пудинга 12-15 минути

    Напълнете формите до средата и печете 12-15 минути, докато пудингите станат златисто кафяви.

  • 6

    Гарнирайте готовите пудингии

    Разпределете крема в готовите пудинги и гарнирайте с пушена сьомга, каперси и пресен копър

Отскочи към Коментарите (0)

Подобни рецепти

0 Коментара