• Източник: Goodlife.bg - Ястието на месеца (Еленско със сос терияки и чивас)
  • Източник: Goodlife.bg - Явор Захариев - ресторант Perfetto
  • Източник: Goodlife.bg - Явор Захариев - ресторант Perfetto

Chivas Goodlife: Неочаквани срещи в света на кулинарната фотография

Ресторант на месеца: Perfetto

Представяме ви проектa CHIVAS GOODLIFE – една съвместна инициатива на Chivas Regal и GoodLife.bg 

Chivas Regal неизменно впечатлява с атрактивни кампании и силно присъствие в света на културата и социалното предприемачество.

В предстоящите месеци една нова инициатива ще завладее онлайн пространството. Виртуалният й дом ще бъде ChivasGoodlife.com, а физическият – студиото на Goodlife.bg.

CHIVAS GOODLIFE е атрактивна кампания, в която участниците споделят своя авторска снимка на тема „Моето любимо ястие“. Те могат да направят това на ChivasGoodlife.com или да качат снимката си в Instagram с хаштаг #ChivasGoodLife.

Необходим е фотоапарат, но може и смартфон.

Всеки месец, в рамките на 10 месеца, най-добрите 8 участници в месечния конкурс, ще получават безплатен билет за практически уъркшоп за кулинарна фотография.

Първият уъркшоп е на 19 декември. Местата са малко, а удоволствието е гарантирано.

Преподаватели в практическия уъркшоп ще бъдат Стоян Георгиев и Десислава Георгиева от goodlife.bg и Мирослав Маринов и Тодор Василев от Софийска фотографска школа.

Един от 8-те участници в практическия уъркшоп (избран с жребий) ще получи и награда - вечеря за двама в ресторанта на месеца, който през месец декември е ресторант Perfetto.

Като част от кампанията през следващата година в рубриката на Goodlife "Chivas Goodlife" ще ви представим дванадесет от най-добрите български ресторанти и техните главни готвачи.

Chivas Goodlife - ресторант Perfetto

Отскочи към Коментарите (0 )

Магазин

0 Коментара