
Преди 5 години Лазар Бричков се завръща от Англия и решава да отвори бургер бар в Капана.
По това време творческият квартал на Пловдив вече си е спечелил симпатии, и е притегателно място за туристи от България и чужбина.
Лазар решава да стартира със заведение за бързо хранене, защото няма опит в ресторантьорството, а от периода му в Лондон харесва много уличната храна и иска да я пренесе в родния си град.
Така се ражда Brick House. Името на мястото идва от тухлената къща, която Лазар наема на улица „Христо Дюкмеджиев“ 20.
Вижте видеото, в което Лазар Бричков разказва за своя проект.
Brick House
Brick House е епизод 8 от Street food Bulgaria, поредица в която ще ви показваме най-интересните места за улична храна в България; ще говорим с хората, които ги управляват и с тези, които правят храната; ще ви разказваме за концепциите и бизнес моделите на българските street food брандове.
Наш партньор в този проект е Heinz, чрез своя официален вносител и дистрибутор в България "Фортуна-КОМ".
Лабне за мазане на Мое, Твое, Наше
01.08.2022
Сладко от люти чушки
09.08.2022
Серия "Ориент" на Мое, Tвое, Наше
29.07.2022
21 филма за любителите на храна
06.12.2017
Професия: ценител
11.11.2017
Сандвич с яйце "Croque Madame"
02.03.2022
Супа с печени моркови и френска леща
21.03.2019
Мариновани котлети на грил
30.05.2015
Подобни статии
