Победителите в играта "Saeco - автентично кафе изживяване".

10 истински ценители, участвали в играта, спечелиха уникален подарък

На 2 декември при нотариус бяха изтеглени победителите в играта - "Saeco - автентично кафе изживяване".

10 истински ценители, участвали в играта, спечелиха уникален подарък и през следващите шест месеца ще получават по 1 кг. Dabov Specialty Coffee от Saeco.

Вижте повече за новата серия автоматични кафемашини на Saeco-Incanto.

Ето и щастливците в играта, които са уведомени на e-mail-а, с който са се регистрирали за участие:

Ирена Павлова, Мария Палаурова, Елза Атанасова, Димитър Евтов, Данаил Събев, Марияна Жекова, Драгостина Славова, Таня Стоянова, Любомир Грозев, Виолета Иванова.

Честито на победителите, които ще опитат следните шест невероятни кафета от Южна Америка, Африка и Азия.

Колумбия Супремо

„Арабика“ от района на Андите с нежен шоколадов привкус с карамелени нотки. 

Това е кафе, идващо от областта Толимо, която се намира в западната част на Колумбия, в района на Андите. Това е кафе от най-висока класа – внимателно обрано, сортирано и проверено, така че да разкрие ненадминатия вкус на зърната. На вкус кафето е меко, със средна киселинност и с лек привкус на череша и оттенъци на шоколад. Прави плътен и дебел каймак.

Еспресо смес "Импрешънс"

Еспресо бленд с най-доброто от Южна Америка и Африка. 

Кафеените зърна произхождат от различни региони – Бразилия, Гватемала и Етиопия. Кафето е с плътно тяло и има деликатен аромат на шоколад. Могат да се определят специфични характеристики на нежен, плодов букет, смесен с ядки и натурален шоколад.

Индонезия Калоси

Индонезия Калоси се отглежда на остров Сулавеси. Островът е на повече от 100 милиона години, почвата е богата на желязо, което има значително влияние върху балансирания вкус на кафето.

Богато и сладко кафе, с изразен аромат на черен шоколад, карамел и добре узрели плодове. Интензивен, дълбок и запомнящ се вкус на кармел, червено грозде и червени сливи. Тялото е кремообразно, с приятна и свежа киселинност.

Етиопия Иргачеф

Сред най-добрите кафета в света. Изключително богатото тяло ще те плени с вкус на мед и леки нюанси на цветя, между които и намек за жасмин.

Етиопските кафета се отглеждат главно в планинските райони на страната и са познати на любителите на кафе като изключително качествени и с характерен вкусов профил.

Най-добрите кафета от района Иргачеф притежават наситен аромат на цветя и приятна киселинност и богато тяло.

Бразилия Датера Sweet

Фермата Датера се намира в региона Черадо, известен с високото качество на кафетата, отглеждани там. 

След многобройни дегустации, се спряхме на това кафе, защото ни привлече с интензивния си сладък вкус и аромат на шоколад, карамел и ядки. Във вкуса открихме мед и бадеми, а послевкусът е свеж и сладък.

Еспресо смес Coffee Religion

Един бленд, селектиран в търсене на перфектен баланс между киселинност, сладост, аромати и тяло. Резултатът с кафе от Бразилия, Коста Рика и Салвадор е наистина божествен.

Coffee Religion e  бленд от четири уникални кафета, едно от които носи със себе си висока оценка от журито на Cup of Excellence – Салвадор Ел Кашал – свежо и цитрусово на вкус. Двете Бразилии от фермите Капим Бранко и Датера допринасят с ниска и балансирана киселинност и силно подчертана сладост. Последната съставка в сместа е перлата от Коста Рика – Дота Вели от фермата Вара Бланка, разположена на 1750 м надморска височина.

Това кафе носи в себе си лесно разпознаваеми сладки плодови нюанси, ядки, мед и всичко, което подрежда мислите ви към изживяване на наслада.

Отскочи към Коментарите (3 )

Магазин

Подобни статии

3 Коментара
1 Марияна Жекова на 14.12.2015 – Понеделник

Благодаря Ви за прекрасната награда,кафето е божествено!

2 Ирена Павлова на 18.12.2015 – Петък

3 Ирена Павлова на 18.12.2015 – Петък

Здравейте,днес видях ,че съм спечелила в играта „Saeco-автентично кафе изживяване“,но не съм получила имеил.Как да си получа наградата