
Георги Бойковски е от новата вълна талантливи български готвачи.
С впечатляващо кулинарно образование и преподаватели като Жоан Рока, Кармен Роскайеда, Феран Адриа и Жан Лук Фигерас, и професионален път, който включва работа в някои от най-добрите ресторанти в света, Георги се завърна в България и се включи в мисия "Космос".
Георги Бойковски е главен готвач на "Космос", който е ресторант на месец ноември в кампанията Chivas Goodlife, съвместна инициатива на Chivas Regal Bulgaria и Goodlife.bg.
Георги Бойковски, ресторант Космос
Chivas Goodlife
Chivas Regal неизменно впечатлява с атрактивни кампании и силно присъствие в света на културата и социалното предприемачество.
Виртуалният дом на инициативата е ChivasGoodlife.com, а физическият – студиото на Goodlife.bg.
Chivas Goodlife е кампания, в която участниците споделят своя авторска снимка на тема „Моето любимо ястие“.
Те могат да направят това на ChivasGoodlife.com или да качат снимката си в Instagram с хаштаг #ChivasGoodLife.
Всеки месец най-добрите 8 участници в месечния конкурс получават безплатен билет за практически уъркшоп по кулинарна фотография.
Като част от проекта Chivas Goodlife ви представяме някои от най-добрите български ресторанти и техните главни готвачи.
Всичко за винените коктейли
23.01.2023
6 грешки, които допускате с кухненския робот
23.01.2023
Значимостта на майонезата
23.01.2023
21 филма за любителите на храна
06.12.2017
Професия: ценител
11.11.2017
Агнешки кюфтенца в маслено тесто
23.01.2023
Патешки дробчета с уиски сос
23.01.2023
Сандвич с яйце "Croque Madame"
02.12.2022
Супа с печени моркови и френска леща
21.03.2019
Мариновани котлети на грил
30.05.2015
Подобни статии
