
Любомир Тодоров
La Casa e ресторант на месец декември в кампанията Chivas Goodlife

La Casa
La Casa се намира в сърцето на София в красива двуетажна къща с прекрасна отоплена градина. Ресторантът предлага класическа гурме кухня в средиземноморско и континентално гурме меню, елегантна обстановка и отлично обслужване.
Любомир Тодоров е главен готвач на ресторант La Casa в София от пролетта на 2016 година.
Любомир завършва професионалната гимназия по търговия и ресторантьорство във Враца. След гимназията той идва в София, където започва курсове по карвинг при Юрий Димо в Гранд хотел София.
След това около две години работи в хотел Ястребец на Боровец и на 22 години заминава за Германия.
Там Любомир работи в няколко ресторанта, включително два със звезди от Мишлен, в прочутия кулинарен регион Шварцвалд в Баден Вюртенберг.
В Германия Любомир Тодоров остава пет години, а след това решава да се върне в България, въпреки че има предложения за работа в Швейцария и Германия.
В La Casa шеф Тодоров залага на класическата гурме кухня.
Chivas Goodlife
Chivas Regal неизменно впечатлява с атрактивни кампании и силно присъствие в света на културата и социалното предприемачество.
Виртуалният дом на инициативата е ChivasGoodlife.com, а физическият – студиото на Goodlife.bg.
Chivas Goodlife - Любомир Тодоров La Casa
Chivas Goodlife е кампания, в която участниците споделят своя авторска снимка на тема „Моето любимо ястие“.
Те могат да направят това на ChivasGoodlife.com или да качат снимката си в Instagram с хаштаг #ChivasGoodLife.
Всеки месец най-добрите 8 участници в месечния конкурс получават безплатен билет за практически уъркшоп по кулинарна фотография.
Като част от проекта Chivas Goodlife ви представяме някои от най-добрите български ресторанти и техните главни готвачи.
Чушки бюрек
27.09.2023
21 филма за любителите на храна
06.12.2017
Професия: ценител
11.11.2017
Сандвич с яйце "Croque Madame"
02.12.2022
Супа с печени моркови и френска леща
21.03.2019
Мариновани котлети на грил
30.05.2015
Понякога ме изумлява самочуствието на някой хора..които се имат за големи кулинарни светила, а всъщност фантазията им спира до вафлена къщичка с три захарни зайчета пред нея..НО за тях се говори - което допълнително им придава важност! За хора като Любомир Тодоров ТРЯБВА да се говори в тази държава!! За жалост не го познавам, но съм горд, че е Българин и твори!! ТВОРИ не само за стомаха, а и за душата!! БРАВО, ЛЮБО!!