Севда Димитрова

Преди 5 години заедно с Chivas, стартирахме проекта Chivas Goodlife

Преди 5 години заедно с Chivas, стартирахме проекта Chivas Goodlife.

В него в продължение на 2 години ви представихме някой от най-популярните и успешни български шеф готвачи и проекти, както и някои от изгряващите звезди на родната кулинарна сцена.

5 години по-късно, Covid 19 промени целия пазар, много от ресторантите не работят, други смениха концепцията си, трети продължават и се справят добре.

В седващите няколко седмици ще ви припомним някои от интервютата от поредицата.

Ще започнем със Севда Димитрова, защото след като спечели Master Chef, тя взе изключително смелото решение да направи ресторант с авторска кухня и въпреки огромните трудности Ahora продължава да работи и днес, и да доставя удоволствие на посетителите си.

Интервюто със Севда е от май 2017 година, няколко дни преди Ahora да отвори.

Вижте го.

Отскочи към Коментарите (0)
0 Коментара