Любомир Ангелов - ресторант Beso

Chivas Goodlife

Любомир Ангелов е главен готвач на ресторант на месеца в проекта Chivas Goodlife, съвместна инициатива на Chivas Regal Bulgaria​ и Goodlife.bg​.

Chivas Goodlife - Любомир Ангелов, ресторант Beso

Chivas Goodlife

Chivas Regal неизменно впечатлява с атрактивни кампании и силно присъствие в света на културата и социалното предприемачество. Виртуалният дом на инициативата е ChivasGoodlife.com, а физическият – студиото на Goodlife.bg.

Chivas Goodlife е атрактивна кампания, в която участниците споделят своя авторска снимка на тема „Моето любимо ястие“. Те могат да направят това на ChivasGoodlife.com или да качат снимката си в Instagram с хаштаг #ChivasGoodLife. Необходим е фотоапарат, но може и смартфон.

Всеки месец най-добрите 8 участници в месечния конкурс ще получават безплатен билет за практически уъркшоп за кулинарна фотография.

Уъркшопът през месец май ще се проведе на 25-и юни (събота).

Един от 8-те участници в практическия уъркшоп (избран с жребий) ще получи и награда - вечеря за двама в ресторанта на месеца.

Като част от кампанията в Chivas Goodlife ви представяме някои от най-добрите български ресторанти и техните главни готвачи. 

Отскочи към Коментарите (0 )

Магазин

0 Коментара