Източник: Foodphotography.bg
Vitello tonnato
Витело тонато е типично италианско ястие от областта Пиемонт.
Витело тонато е типично италианско ястие от областта Пиемонт. За рецептата използвахме млечно телешко контрафиле, което изпекохме до 62 градуса вътрешна температура.
Термосондата, която имат нашите фурни AEG Combi Steam Pro, следи вътрешната температура на месото по време на цялото печене и резултатът винаги е много добър, a всяко хранене е интересно преживяване.
Повече за фурните на AEG може да научите на AEG.bg.
Витело тонато
ПРОДУКТИ:
- Телешко контрафиле - 600 г
- Зехтин - 4 с.л.
- Сол - 2 ч.л.
- Черен пипер - 1/2 ч.л.
- Твърдо сварени яйца - 2 броя
- Майонеза - 100 г
- Телешки бульон - 100 мл
- Консерва риба тон с зехтин - 130 г
- Лимонов сок и кора от - 1 брой
- Каперси - 40 г
- Филе аншоа - 4 броя
- Сол - 1/2 ч.л.
- Черен пипер - 1/4 ч.л.
Домашни бисквити
24.09.2024
Мини ябълкови пайове
30.09.2024
21 филма за любителите на храна
06.12.2017
Професия: ценител
11.11.2017
Сандвич с яйце "Croque Madame"
02.12.2022
Супа с печени моркови и френска леща
21.03.2019
Мариновани котлети на грил
30.05.2015
Подобни статии
0 Коментара