Източник: Foodphotography.bg

Vitello tonnato

Витело тонато е типично италианско ястие от областта Пиемонт.

Витело тонато е типично италианско ястие от областта Пиемонт. За рецептата използвахме млечно телешко контрафиле, което изпекохме до 62 градуса вътрешна температура.

Термосондата, която имат нашите фурни  AEG Combi Steam Pro, следи вътрешната температура на месото по време на цялото печене и резултатът винаги е много добър, a всяко хранене е интересно преживяване. 

Повече за фурните на AEG може да научите на AEG.bg.

Витело тонато

ПРОДУКТИ:

  • Телешко контрафиле - 600 г
  • Зехтин - 4 с.л.
  • Сол - 2 ч.л.
  • Черен пипер - 1/2 ч.л.
За соса с риба тон:
  • Твърдо сварени яйца - 2 броя
  • Майонеза - 100 г
  • Телешки бульон - 100 мл
  • Консерва риба тон с зехтин - 130 г
  • Лимонов сок и кора от - 1 брой
  • Каперси - 40 г
  • Филе аншоа - 4 броя
  • Сол - 1/2 ч.л.
  • Черен пипер - 1/4 ч.л.

 

Отскочи към Коментарите (0 )

Магазин

Подобни статии

0 Коментара