Източник: Стоян Георгиев
Тарт с круши
Поредица рецепти, вдъхновени от уредите за готвене на AEG
Класически френски десерт с поширани във вино круши, хрупкава маслена основа и пълнеж с бадемово брашно, глазиран с кайсиев мармалад и поднесен с маскарпоне и свежа мента.
Тарт с круши
ПРОДУКТИ:
- Круши - 3 броя
- Бяло вино - 250 мл
- Вода - 125 мл
- Канела - 1 ч.л.
- Захар - 100 г
- Меко масло - 100 г
- Яйца - 1 брой
- Бадемово брашно - 100 г
- Захар - 100 г
- Бяло брашно - 40 г
- Коняк - 2 с.л.
- Бяло брашно - 150 г
- Бадемово брашно - 55 г
- Пудра захар - 60 г
- Студено масло - 125 г
- Жълтък - 1 брой
- Кайсиево сладко или мармалад - 170 г
Домашни бисквити
24.09.2024
Мини ябълкови пайове
30.09.2024
21 филма за любителите на храна
06.12.2017
Професия: ценител
11.11.2017
Сандвич с яйце "Croque Madame"
02.12.2022
Супа с печени моркови и френска леща
21.03.2019
Мариновани котлети на грил
30.05.2015
Подобни статии
0 Коментара