
Започнахме снимките за видеото на Grape Central през април, друга част снимахме през май, след това дойдоха отпуските и решихме да го запазим за есента.
Grape Central е място, което много харесваме, а Яна и Иво са хора, с които работим и по-други проекти.
Яна има частична "вина", за това да се случи Goodlife, въвеждайки ни в света на виното.
А всеки разговор с Иво започва и свърша, с храната и готвенето, които толкова обичаме.
Най-вероятно тази близост е и причината да се забавим толкова с видеото, но най-накрая сме готови.
Some things just get better with time...
Grape Central
Съвети за домашните пекари
08.04.2021
Най-тъпите поръчки в ресторант
08.04.2021
21 филма за любителите на храна
06.12.2017
Професия: ценител
11.11.2017
Терин от пилешки дробчета в було
05.04.2021
Пилешко филе в прошуто и пюре с три вида лук
16.04.2021
Агнешки котлети с паста от розмарин
05.04.2021
Сандвич с яйце "Croque Madame"
11.10.2015
Супа с печени моркови и френска леща
21.03.2019
Мариновани котлети на грил
30.05.2015
Подобни статии
