Гордън Рамзи е единственият готвач в списъка на Forbes

За най-скъпоплатените знаменитости през 2016

Тази седмица Forbes публикуваха списъка си с най-високоплатени знаменитости на 2016, и за жалост на всички в ресторантския бранш, мечтаещи бързо да забогатеят, само един прочут готвач попада в топ 100: Гордън Рамзи.

Рамзи, който според списанието е спечелил $54 млн. миналата година, се оказва на 34 място в списъка.

И въпреки че приходите му са направо скромни в сравнение с лидера в класацията - Тейлър Суифт (която е събрала звучащите направо абсурдно $170 млн. – което я прави единственият човек в списъка с деветцифрено състояние), британският готвач все пак е в добра компания, като е наравно със самата Бионсе.

Той може също с гордост да заяви, че печели повече от Ким Кардашиън (която е на 42 позиция с приходи $51 млн.), което е нормално да бъде цел на всяка самоуважаваща се знаменитост.

“Никой прочут готвач никога не е печелил повече от Гордън Рамзи,” пише Forbes.

“Най-много пари му носи водещата му роля в три хитови шоу програми по Fox: ‘Hell's Kitchen’, ‘MasterChef’ и ‘MasterChef Junior.’

Тези излъчващи се по каналите на Fox поредици са перфектна реклама за неговата хранителна империя, включваща над 30 ресторанта (с общо 6 звезди от "Мишлен) и продължаваща да се разраства.”

Ако има някакъв минус в тази позиция на Рамзи, той е, че всъщност е паднал по-надолу в класацията в сравнение с 2015 г., когато той беше на 21 място с $60 млн. наравно с Шон “Диди” Комбс и Райън Сикрест.

Ако това е някаква утеха, въпреки че Диди е задържал същата позиция – все пак говорим за самия Диди, не за кой да е! – Райън Сикрест изцяло е изпаднал от списъка. По всичко изглежда, че има поне един човек на Земята, който да скърби за края на American Idol.

Отскочи към Коментарите (0)

Goodlife.bg

Източник: Food and Wine

12.07.2016 Всички статии от този автор →

Подобни статии

0 Коментара