Sofia Restaurant Week 6.0

От 7-ми до 12-и май

24 специално селектирани ресторанта се включват в шестото издание на Sofia Restaurant Week.

Между 7-ми и 12-и май познати и високо оценявани в предишни години ресторанти, както и нови места и лица в кулинарния свят на София, ще предложат микс от традиционна и модерна кухня, локални и сезонни продукти, екзотичност, гурме, предложения за любители на месото, за вегетарианци и вегани.

Според основателя на проекта Кристин Милнър, с всяка изминала година ресторантите, обслужването и креативността, с която се подготвят менютата, стават все по-добри. 

Кристин смята, че в София вече се е изградила общност на ценители на гастрономичните преживявания, и че фестивалът Sofia Restaurant Week е допринесъл за това.

Цената на всяко меню за SRW e 30 лв без включени напитки. 

Резервациите за Sofia Restaurant Week са отворени от 30-и април 2019 г. и могат да се направят на www.restaurantweek.bg и мобилното приложение.

Партньор на шестото издание на Sofia Restaurant Week е Mastercard, и благодарение на това посетителите на фестивала ще могат да платят куверта си онлайн с Mastercard и да получат Foody Bird отстъпка от 10%. 

Ако платите с Mastercard вечерята си на място в ресторанта, снимайте касовата си бележка и я изпратете на support@restaurantweek.bg, за да участвате за специална Mastercard награда - безценна вечеря с уникално меню и шеф-готвач на изненадваща локация!

Вижте 24-те ресторанта, които участват във фестивала тук.

Отскочи към Коментарите (0 )

Магазин

Подобни статии

0 Коментара