Как добрата храна може да доведе до чудесен секс (и обратното)

Сексуалното желание произлиза от глада

Д-р Алекс Шилър (алтер егото на нюйоркската актриса и писател Рослин Харт) се самоопределя като сексуален евангелист, който иска да ви помогне да правите секс, защото, както тя обича да казва, “утре гениталиите ви може да се превърнат в прах.”

Шилър е звездата на Never Sleep Alone, музикално и комедийно шоу, в което тя насърчава хората от публиката да се целуват, да си тръгват заедно и да преспиват едни с други. Шоуто в момента се провежда в Joe’s Pub в Ню Йорк. Между шоутата, тя разговаря с нас (в ролята на алтер егото си) за храната и секса.

Срещите на вечеря често се очаква да водят до спалнята, но нерядко водят до подпухване, изтощение и/или алкохолна импотенция. Какво препоръчвате?

Вярвам твърдо в правенето на секс преди вечеря. Това придава на храната по-добър вкус.

Ако партньорът или партньорката ви има достатъчно доверие, за да започнете у вас, посрещнете го с шампанско и имайте подръка малко маслини или може би сирене, в случай, че е гладен — макар че шампанското и всичко пенливо може да бъде достатъчно засищащо само по себе си.

Не планирайте секс на първата среща — надали ще се случи, освен ако не е изрична бизнес-транзакция, или и двамата предварително сте се разбрали, че така ще се случат нещата, когато сте се срещнали в Tinder. Но ако поканите някого за шампанско, вероятно е поне да се понатискате с него, нали?

Какво би трябвало човек да поръча, или да не поръчва, ако е на среща и очаква да прави секс?

Стойте настрана от бирата и пармезана (в комбинация). Съчетанието от двете създава странен неприятен дъх и устата ви мирише на труп.

На първа среща яжте каквото желаете, но следете порциите; преяждането убива либидото. Сексуалното желание произлиза от глада, и ако заситите този глад с шест ястия и две бутилки вино, вероятно няма да сте в настроение за "вечеря на долния етаж" с който и да е.

Ако вече сте правили секс преди вечеря обаче, поръчвайте всичко и яжте без колебание. Независимо дали пред- или посткоитално, оставяйте добър бакшиш и не се дръжте като задници със сервитьора.

Какво ще кажете за храните, които се считат за афродизиаци?

Има изтъркано клише за стридите, които предизвиквали възбуда, и въпреки че не мога да се закълна в техните вродени свойства на афродизиак, според мен актът на поднасяне и консумация на храна, която е сурова, или все още жива, е възбуждащ за всички участници.

Проучете дали партньорът ви си пада по стриди, миди или морски таралеж, и го заведете на добър суши или стриден бар. Поръчайте шампанско или саке и сексът ви е в кърпа вързан.

Никога не се двоумете да споделите храната или напитката си с някой, към който изпитвате сексуално привличане. Очаквате и желаете този човек да "консумира" половите ви органи — така че защо, по дяволите, да не му дадете да отпие от виното ви или да отхапе от бургера ви?

Отскочи към Коментарите (0)

Goodlife.bg

Източник: Food Republic

16.08.2016 Всички статии от този автор →

Подобни статии

0 Коментара