ИТА организира участието на 20 италиански фирми на Interfood & Drink

Изложението е от 5-и до 8-ми октомври 2022

ИТА

ИТА – Италианска Търговска Агенция е правителствена организация, която подкрепя икономическото и търговско развитие на италианските фирми в чужбина и работи за привличането на чуждестранни инвестиции в Италия. Мотивирана, динамична и модерна организация, с широка мрежа от офиси в чужбина, ИТА предоставя информация, съдействие, консултации, популяризиране и обучения на италианските малки и средни предприятия. Като използва най-модерните канали и инструменти за промоция и комуникация, Агенцията работи за утвърждаване на най-доброто от Made in Italy по света.

20 италиански фирми, организирани от Италианската търговска агенция – ИТА, се включват в колективното участие на 21-то издание на международното изложение Interfood & Drink, което ще се проведе в София от 5 до 8 октомври 2022.    

Изложението Interfood & Drink е част от най-големите в хранително-вкусовия и HORECA сектор, които се провеждат едновременно в палатите на Интер Експо Център – София и обединяват областите храни и напитки, опаковки, машини и технологии. 

Италия е сред основните търговски партньори на България и вносът на италиански хранителни продукти непрекъснато се увеличава, като страната държи първо място при вноса на кафе, с 30% пазарен дял и вноса на зехтин, с 46% пазарен дял и е на едно от първите места при вноса на вина, сирена и паста. 

Българският потребител винаги показва внимание и интерес към характерните за италианската кухня специалитети и продукти и жива възприемчивост към новостите на българския пазар. 

В тазгодишното издание ще вземат участие 20 изложители от различни области на Италия. Ще бъдат представени зехтин, вино и ликьори, кафе, сладкарски изделия и нуга, паста и тестени изделия, сосове и консерви, ориз, крекери: 

AMBRE
ANNA SPINATO WINERY
AZIENDA AGRICOLA ALBERTO CIACCIO
AZIENDA AGRICOLA SALLEMI GIOVANNI
BIANCAFFE'
CANTINE POVERO 

DAVIA
FONDACO
GRANDI RISO
I.T.AN SNC F.LLI NARDONE
ICAF
ITALYBE
LEONARDA TARDI
MAGI SPIRITS
PASTIFICIO FABIANELLI
RAFF
RUATA F.LLI SPA GOCCIADORO
SILVIO CARTA
SOCIETA’ AGRICOLA TENUTE RAMPINGALLO
TENUTA PATRUNO PERNIOLA 

Заповядайте в зала 5 на Интер Експо Център в дните от 5 до 8 октомври за пряка среща с италианските продукти и традиции в храните и напитките!

На фейсбук страницата на Италианска търговска агенция – офис София можете да намерите повече подробности за това събитие и за всички инициативи на Агенцията в България: Italian Trade Agency Sofia | Facebook

Отскочи към Коментарите (0 )

Магазин

Подобни статии

0 Коментара