Източник: Communitytable

Най-хипстърските храни на света

Хипстъри, вие сте наши приятели...

Хипстърите са прочути с много неща: иронични модни аксесоари, претенциозно отношение и внимателно курирано присъствие в социалните медии.

Те притежават постоянно обновяваща се фонотека от слабоизвестни банди, които да харесват, когато сегашният им фаворит стане твърде популярен, за да бъде готин.

В прав текст

Хипстъри, вие сте наши приятели. Просто ни се иска да поукротите малко топката и да сте малко по-сдържани, когато става дума за хранителните ви мании.

И те приемат храната си много насериозно.

Като всяка субкултура, хипстърите са привлечени от определен набор от хранителни идеали. Въпреки че се възхищаваме на много от тези идеали - като ръчно правени храни и местно отгледани продукти - мразим нещата, които хипстърите са им причинили.

Всичко се свежда до отношението, което е сериозно, егоцентрично и критично. (Осъзнаваме, че ние сме склонни да критикуваме също, поне в момента. Изтърпете ни. Не е с лошо чувство.)

Подобно на хипстърите, ценим домашно направените неща и здравословната храна например, но не ви упрекваме, ако не го правите. Ценим и добрата храна, правена от малки ферми и производители, но не е нужно да туитваме за това през цялото време.

Нямаме проблем да изядем и не-еко-био гъба, ако никой не разбере за това.

Също така сме фенове на някои конкретни храни, любими на хипстърите. Определено не сме чужди на лъскавите магазини за донъти и къпкейкове, но обичаме също толкова и простичките, старомодни понички.

Обожаваме брюкселско зеле и туршии, но не смятаме, че с нещо ви превъзхождаме, защото ги консумираме ежедневно.

Хипстъри, вие сте наши приятели. Просто ни се иска да поукротите малко топката и да сте малко по-сдържани, когато става дума за хранителните ви мании.

Ето някои храни, за които считаме, че хипстърите би трябвало да се поукротят, преди да ги превърнат в нещо омразно за всички.

Отскочи към Коментарите (0)

Goodlife.bg

Източник: Huffingtonpost

08.07.2018 Всички статии от този автор →

Подобни статии

0 Коментара