
#Chefstable03
Шестима готвачи представят 6-степенни креативни концепции в третото издание на Chef’s table
Владимир Тодоров - Bistrello, Севда Димитрова – Ahora, Владислав Пенов – Космос, Иван Манчев – Кактус, Кевин Брасингтън и Антоан Верест ще представят 6-степенни креативни концепции в третото издание на Chef’s table от 10-и до18-и ноември.
Авторските менюта на готвачите ще бъдат съчетани със специално подбрани вина от висок клас. Цената на кувертите е 100 лв на човек и включва 6-степенно меню, вино и вода.
Владимир Тодоров от ресторант Bistrello представя своя различен и модерен поглед към някои от най-известните ястия с менюто си „Не точно класика“.
"Не точно класика"
Владимир Тодоров - Bistrello
Пръжки и тарама
Не точно Цезар
Яйца Бенедикт по панагюрски
Не точно шкембе чорба
Заешка дроб сарма
Не точно крем карамел
Финал!
На 12 ноември в ресторант Космос – шеф Владислав Пенов ще представи концепция посветена на "Възраждането на забравените продукти".
Шеф Пенов е подготвил 6-степенно меню, придружено от специално подбрани, висок клас вина, съчетани с качествата на конкретните ястия от вечерта.
Възраждане на забравените продукти
Владислав Пенов – ресторант Космос
Салата от „Лунен боб“
Стек от целина
Черноморски Паламуд на жар
Младо прасенце
Бъзак
Шоколад, Брежански кестени и Зелено сирене
Шеф Севда Димитрова ще представи – концепцията „Есенни улици с мирис на кестени“. Севда Димитрова бързо остави своя отпечатък в софийската кулинарна сцена с авторските си ястия в ресторант Ahora.
Есенни улици с мирис на кестени
Севда Димитрова, Ahora
Тартар от цвекло с хрян и лешници, картофена еспума с козе сирене, чипс от есенни листа
Мида “Сен Жак”, велуте от кестени с кленов сироп, еленски бут
Салата с маринована херинга, туршия от дайкон и червен лук, майонеза с копър
Стек от свински врат, пюре от сладък картоф, мариновани сини сливи в чай Earl Grey, сос с бекон и порто
Тортелони с круша и горгонзола, крем от карфиол, пяна от отлежал овчи кашкавал
Милфьой с крем от тиква, мус с кестени, гел от локум, орехов сладолед, карамелена бисквитка
Менютата на Иван Манчев, Антоан Верест и Кевин Брасингтън можете да видите на официалния сайт на Chefstable.bg.
Резервациите за #ChefsTable03 са достъпни само онлайн ТУК.
Печени маслини с Philadelphia крем
29.05.2023
21 филма за любителите на храна
06.12.2017
Професия: ценител
11.11.2017
Сандвич с яйце "Croque Madame"
02.12.2022
Супа с печени моркови и френска леща
21.03.2019
Мариновани котлети на грил
30.05.2015
Подобни статии
