Празнуваме българското вино с DiVino.Taste #10

От 19 до 21 ноември – петък, събота и неделя!

В петък започва 10-ото юбилейно издание на най-големия форум на българското вино DiVino.Taste.

След 2-годишна пауза екипът на DiVino събира в зала 4 на Интер Експо Център София 65 български вино производители, които ще представят близо 450 нови и интересни вина. 

На DiVino.Taste#10 ще имате възможност да откриете, дегустирате и изучите вина, които ще бъдат представени лично от техните създатели. 

За 10-ото издание организаторите са създали ново мобилно приложение DiVino.Taste, което вече работи официално.

Приложението DiVino.Taste може да бъде изтеглено от Google Play Магазин за Android и от App Store - за iPhone.

Двуезичното приложение съдържа всичките близо 450 вина, които ще бъдат представени на изложението. Винарските изби, заедно с вината им и номера на щанда, са организирани както по региони и по азбучен ред в рамките на всеки регион, така и само по азбучен ред. Приложението позволява да си водите бележки за всяко вино и да давате оценки. С един клик се отбелязват вината, които особено много сте харесали (любими), а после всички любими вина са организирани в строен списък със запазени оценки и бележки. В мобилното приложение ще намерите и карта-схема на изложението.

DiVino.Taste 2021 е VTR събитие. Наличието на зелен сертификат и откривателско настроение са задължителни!

По традиция на изложението ще се предлагат добро кафе, вкусна храна и някои специални деликатеси извън зоната на вината. 

Специално изграденият на DiVino.Taste магазин Casavino дава възможност веднага да си закупите вината, които са събудили интереса Ви и са Ви доставили най-голямо удоволствие.

В събота и неделя ще можете да си закупите и новата ни книга "Готви умно" от щанда на Elly's Supreme Taste. Ние ще бъдем там и двата дни и ще можем да си поговорим за хубавата храна и българското вино, а от Elly's Supreme Taste ще имате възможност да си закупите пoдбрани продукти от слънчевите Гърция и Испания - маслиновите масла екстра върджин и балсамовите оцети на Ariston и Nobleza del Sur и chips Coquere's - хрупкав чипс, направен с премиум екстра върджин и щипка сол, по уникална рецепта на испанския готвач шеф Enrique Sánchez.

Програмата

19 ноември, петък: от 14:00 до 16:00 – вход само с покани за професионалисти и медии
19 ноември, петък: от 16:00 до 21:00 – вход с билети или покани
20 ноември, събота: от 11:00 до 19:00 часа – вход с билети или покани
21 ноември, неделя: от 10:00 до 17:00 часа – вход с билети или покани

 

Отскочи към Коментарите (0 )

Магазин

Подобни статии

0 Коментара