7 начина да използвате бурата

Вижте ги

Подобно на пошираните яйца, буратата е бяло джобче, пълно с прекрасен вкус. Когато разрежете обвивката на бурата, от него изтича пресен, сладък крем и нишки моцарела, вместо течен жълтък.

Ето седем начина да използвате това невероятно сирене.



1. Салса

Направете буратата още по-кремообразна, като я разбиете на пюре с мляко и зехтин. Малко лимонов сок я превръщав кремообразен пикантен сос, който е страхотен върху месо на грил.

2. Със сушено месо

Сервирайте бурата в стил Марио Батали и я поднесете върху шпек (пушено италианско месо) със салата от лимонов грах.

3. С хрупкави зеленчуци

Превърнете краставици и репички в пълноценно ястие, като ги поднесете с бурата.

4. Върху тост

Направете по-пищна която и да е зеленчукова брускета, като й добавите за топинг парче бурата.

5. С паста

Независимо дали приготвяте лека и приятна зеленчукова паста или такава, която е по-земна и пикантна, няма как да сбъркате, като добавите бурата.

6. Сирене на грил

Направете най-декадентския тостер сандвич на света с... правилно, бурата. Добавете като бонус и малко бекон, ромеско или песто.

7. Омлет

Обвийте сиренето в омлет точно преди да е готов, като оставите остатъка от сиренето да се разтопи вътре.

Отскочи към Коментарите (0)

Goodlife.bg

Източник: Bon Appetit

10.08.2017 Всички статии от този автор →

Магазин

Подобни статии

0 Коментара