Петте неща, които всички би трябвало да могат да готвят

Или поне така смята Гордън Рамзи

“Кои според вас са петте ястия, които всеки трябва да умее да готви?” запита потребителят Tortoist от Reddit прочутия готвач Гордън Рамзи по време на участието му в Reddit AMA миналата седмица.

Рамзи участваше в събитието, за да популяризира дебютиращата Gordon Ramsay Dash игра за мобилни телефони. Отговорите му обаче ще ви изненадат.

Бургери

“Всеки обича добър бургер,” обяви Рамзи, “така че това е наистина много важно. Трябва да овладеете правенето на наистина добри блендове. Така бургерът ви ще бъде номер едно.”

Здравословна закуска

“Здравословната закуска, разбира се. Може да е поширани яйца, намачкано авокадо, или потресаващо добър омлет. Това е жизненоважно! Така че номер две в списъка е наистина добра закуска.”

Задушено ястие

“Номер три би трябвало да бъде задушено. Примерно задушени къси ребра, защото това е нещо, което можете да сготвите в понеделник, и все още да го консумирате и в петък. Така че задушеното, независимо дали става дума за къси ребърца или стек, просто нещо много добре задушено!”

Здравословно ястие с пилешко

“После, от здравословна гледна точка за повече бял протеин, би било предпочитан избор, нещо с пилешко,” каза Рамзи. “Може да е сотирано пиле, или дори вкусна марината със салата "Цезар" с пиле.”

Шоколадови браунита

“Накрая, за петото ми ястие, бих се ориентирал към някой страхотен сладкиш. Би могло да бъде блонди или шоколадово брауни, нещо, което да можете да занесете като подарък,” пише Рамзи.

“Носенето на прекрасни десерти като подарък на друг човек и консумацията им с него е много по-приятна от купуването за подарък на шал, или пуловер, или чифт чорапи.

Отделяйки три-четири часа за приготвянето на сладкиша, и похарчването на трицифрена сума за съставките му, и получаването на нещо вълшебно е много по-вълнуващо от купуването на ш***н пуловер, който добре знаете, че той няма да носи!”

Отскочи към Коментарите (0)

Подобни статии

0 Коментара