Бургер с кюфте, наденица и бекон

И пържено яйце за разкош

Източник: Goodlife.bg

19.01.2017 Всички рецепти от този автор →
80мин.

60 МИН » 20 МИН

Лесно
2 - 3 порции

ПРОДУКТИ:

  • 300 г - Кайма от говеждо месо
  • 1 ч.л. - Сушен лук
  • 1/4 ч.л. - Чесън на гранули
  • 1/2 ч.л. - Лют червен пипер
  • 1/4 ч.л. - Черен пипер
  • 1/2 ч.л. - Сол
  • 1 ч.л. - Сос Уорчестър
  • 1 ч.л. - Сушен див лук
За гарниране
  • 2 броя - Питка със сусам
  • 4-5 с.л. - Майонеза
  • 4 с.л. - Пържен лук
  • 1 брой - Пикантна наденица
  • 2 ч.л. - Барбекю сос
  • 2 броя - Кисела краставичка
  • 5-6 ленти - Пържен бекон
  • 2 броя - Яйца на очи
  • 1 ч.л. - Сос табаско

Power burger

 

Начин На Приготвяне

  • 1

    Пригответе пълнежа

    Омесете каймата с всички подправки и оставете да се овкуси за 1 час. Изпържете нарязаната на колелца наденица и бекона. Нарежете краставичката, и изпържете яйцето.

  • 2

    Основата

    Разрежете питката на две и запечете двете части за около минута.

  • 3

    Майонеза

    Сложете майонеза върху питката

  • 4

    Хрупкав лук

    Ред на пържения лук

  • 5

    Сочна наденица

    Подредете колелца изпържена наденица

  • 6

    Подправете

    Сложете отгоре барбекю сос

  • 7

    Кюфтето

    Поставете кюфтето, готвено за около минута и половина от всяка страна

  • 8

    Хрупкава краставичка

    Сложете по 2-3 лентички кисела краставичка

  • 9

    Задължително бекон

    Подредете ленти изпържен бекон

  • 10

    Яйце

    Завършете с яйце на очи и подправете с малко сос табаско

  • 11

    Покрийте с питка

    Покрийте със запеченото капаче на питката

Отскочи към Коментарите (0)

Подобни рецепти

0 Коментара