Бургер с кюфте, наденица и бекон
И пържено яйце за разкош
ПРОДУКТИ:
- 300 г - Кайма от говеждо месо
- 1 ч.л. - Сушен лук
- 1/4 ч.л. - Чесън на гранули
- 1/2 ч.л. - Лют червен пипер
- 1/4 ч.л. - Черен пипер
- 1/2 ч.л. - Сол
- 1 ч.л. - Сос Уорчестър
- 1 ч.л. - Сушен див лук
- 2 броя - Питка със сусам
- 4-5 с.л. - Майонеза
- 4 с.л. - Пържен лук
- 1 брой - Пикантна наденица
- 2 ч.л. - Барбекю сос
- 2 броя - Кисела краставичка
- 5-6 ленти - Пържен бекон
- 2 броя - Яйца на очи
- 1 ч.л. - Сос табаско
Power burger
Начин На Приготвяне
-
1
Пригответе пълнежа
Омесете каймата с всички подправки и оставете да се овкуси за 1 час. Изпържете нарязаната на колелца наденица и бекона. Нарежете краставичката, и изпържете яйцето.
-
2
Основата
Разрежете питката на две и запечете двете части за около минута.
-
3
Майонеза
Сложете майонеза върху питката
-
4
Хрупкав лук
Ред на пържения лук
-
5
Сочна наденица
Подредете колелца изпържена наденица
-
6
Подправете
Сложете отгоре барбекю сос
-
7
Кюфтето
Поставете кюфтето, готвено за около минута и половина от всяка страна
-
8
Хрупкава краставичка
Сложете по 2-3 лентички кисела краставичка
-
9
Задължително бекон
Подредете ленти изпържен бекон
-
10
Яйце
Завършете с яйце на очи и подправете с малко сос табаско
-
11
Покрийте с питка
Покрийте със запеченото капаче на питката
Подобни рецепти

0 Коментара