Пълнени пиперки със сирене

Козе сирене и свежи зеленчуци в плънката

06.07.2017 Всички рецепти от този автор →
15мин.

5 МИН » 10 МИН

Лесно
3 - 4 порции

ПРОДУКТИ:

  • Български пиперки - 6
  • Домат - 1
  • Краставица - 1/2
  • Пресен лук - 2 стръка
  • Червен лук - 1/2 глава
  • Пресен магданоз - 3-4 клонки
  • Козе сирене - 300 г
  • Цедено мляко - 4-5 с.л.

 

Вкусните БЪЛГАРСКИ ПИПЕРКИ за тази рецепта са закупени от BILLA. В периода 06.07-12.07.2017 в BILLA има промоционална кампания на пиперки от градината в село Милево (Пловдивско).

Начин На Приготвяне

  • 1

    Почистете чушките

    Измийте чушките, махнете дръжките и почистете семената.

  • 2

    Нарежете зеленчуците

    Нарежете на дребни кубчета домата, краставицата, двата вида лук и магданоза.

  • 3

    Намачкайте сиренето

    В купа сложете козето сирене, намачкайте с вилица и смесете с цеденото мляко и подправете.

  • 4

    Пригответе плънката

    Към сиренето добавете зеленчуците и разбъркайте добре.

  • 5

    Напълнете пиперките

    Напълнете чушките цели или разрязани на две по дължина и сервирайте.

Отскочи към Коментарите (0)

Подобни рецепти

0 Коментара