Eдна специална вечер в Grape Central с гост Иво Върбанов

Запазена за последната седмица на октомври

Вината на Иво Върбанов са сред малкото у нас, които можем да наречем с(за)мислени, интересни и немасови, вина със собствен облик и характер.

Подходът в кухнята на Ивайло Игнатов е същият: аналитичен към техники и похвати и емоционален към продукти и вкусове.

Ще покажем вината на Иво Върбанов, който е мултикултурна личност във всяко отношение, с храната на Иво Игнатов, чието образование е класическо френско, но страстта му е към местните продукти.

Вина & Меню:

Ivo Varbanov Chardonnay 2015 Poissons d’or/Иво Върбанов Шардоне 2015 Златни рибки

• Картофи, печени тиква и ябълка, хрупкави варива

Ivo Varbanov Merlot & Syrah 2015 Queen of the Night/Иво Върбанов Мерло & Сира 2015 Царицата на ноща

• Сини и червени домати, чушки, сушени маслини, хляб с квас, орехи

Ivo Varbanov Mavrud & Syrah 2014 A Fly in a Jar/Иво Върбанов Мавруд & Сира 2014 Муха в буркан

• Броколи с пюре от кестени, осолен жълтък и родопски грюер

Ivo Varbanov Syrah & Viognier 2013 Arabella/Иво Върбанов Сира & Вионие 2013 Арабела

• Крокет от свинско краче, картоф с шафран, чътни от зелени домати

Ivo Varbanov Cabernet Sauvignon 2013 Emperor/Иво Върбанов Каберне Совиньон 2013 Император

• Кейк от толумено сирене, печено цвекло, манов мед, сушен цвят от босилек

Дата: 26.10.2017 г., четвъртък
Начален час: 19:30 ч.
Куверт: 75.00 лв. на човек (включва храна и по 100 мл от всяко вино).
Можете да направите вашата резервация на: 0889 820 444. Резервацията е валидна след предварително заплащане на кувертите.

Отскочи към Коментарите (0)

Яна Петкова

След интересни професионални лутания Яна достига до прозрението, че виното не е просто течност в бутилка. Оттогава се образова във винено отношение по всички възможни начини и засега е единственият за България притежател на WSET Diplomа, което я прави дегустатор и винен журналист.

10.10.2017 Всички статии от този автор →

Магазин

Подобни статии

0 Коментара