Валери Русанов става главен готвач на ресторант Bistrello

Владимир Тодоров приключи 2-годишния си мандат

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Приемствеността в ресторант "Bistrello" е традиция. Преди две години шеф Владимир Тодоров стана главен готвач и беше представен на съвместна вечеря с предишния готвач Мирослав Димитров, който реши да замине за Норвегия, за да започне работа при българския шеф-сладкар Павел Павлов.

2 години по-късно договорът на шеф Тодоров изтече и той предаде щафетата на бившия главен готвач на "Andre" - Валери Русанов, който поема кухнята на ресторант "Bistrello".

Владимир Тодоров беше главен готвач на "Bistrello" през последните две години и през този период ресторанта на ул. "Княз Борис I" 66 стана едно от най-популярните и вкусни места в София с креативната и авторска кухня на шеф Тодоров.

Вижте видеото с двамата готвачи, които през последните седмици работиха заедно, а когато карантината за ресторантите приключи, очаквайте и традиционната им съвместна вечеря.

 

Отскочи към Коментарите (0)

Подобни статии

0 Коментара