Валери Русанов става главен готвач на ресторант Bistrello
Владимир Тодоров приключи 2-годишния си мандат
Приемствеността в ресторант "Bistrello" е традиция. Преди две години шеф Владимир Тодоров стана главен готвач и беше представен на съвместна вечеря с предишния готвач Мирослав Димитров, който реши да замине за Норвегия, за да започне работа при българския шеф-сладкар Павел Павлов.
2 години по-късно договорът на шеф Тодоров изтече и той предаде щафетата на бившия главен готвач на "Andre" - Валери Русанов, който поема кухнята на ресторант "Bistrello".
Владимир Тодоров беше главен готвач на "Bistrello" през последните две години и през този период ресторанта на ул. "Княз Борис I" 66 стана едно от най-популярните и вкусни места в София с креативната и авторска кухня на шеф Тодоров.
Вижте видеото с двамата готвачи, които през последните седмици работиха заедно, а когато карантината за ресторантите приключи, очаквайте и традиционната им съвместна вечеря.
Ципура плакия
06.12.2024
21 филма за любителите на храна
06.12.2017
Професия: ценител
11.11.2017
Сандвич с яйце "Croque Madame"
02.12.2022
Супа с печени моркови и френска леща
21.03.2019
Мариновани котлети на грил
30.05.2015