Източник: Goodlife.bg
Бургер с треска и сос тартар
Страхотна комбинация от продукти. Пробвайте непременно.
ПРОДУКТИ:
- 2 броя - Бургер питки
- 10-15 стръкчета - Бейби рукола
- 1/2 - Лимон
- 2 парчета по 150 г - Филе треска
- 1 брой - Яйце
- 70 г - Галета панко
- 70 г - Галета от хлебни трохи
- 20 г - Брашно
- 1/4 ч.л. - Сол
- Щипка - Черен пипер
- 3 с.л. - Кисело мляко
- 3 с.л. - Майонеза
- 1 ч.л. - Ситно нарязан лук
- 1 ч.л. - Лимонов сок
- Щипка - Черен пипер
- 1/4 ч.л. - Сол
Бургер с треска и сос тартар
Начин на приготвяне:
1. Разрежете питката на две и върху долното хлебче сложете няколко супени лъжици от соса.
2. Поставете изпъженото филе треска и поръсете с няколко капки лимонов сок.
3. Сложете добро количество бейби рукола.
4. Завършете с капачето на бургер питката.
Домашни бисквити
24.09.2024
Мини ябълкови пайове
30.09.2024
21 филма за любителите на храна
06.12.2017
Професия: ценител
11.11.2017
Сандвич с яйце "Croque Madame"
02.12.2022
Супа с печени моркови и френска леща
21.03.2019
Мариновани котлети на грил
30.05.2015
Подобни статии
0 Коментара