Бургер с треска и сос тартар

Страхотна комбинация от продукти. Пробвайте непременно.

Източник: Goodlife.bg

02.09.2017 Всички рецепти от този автор →
25мин.

15 МИН » 10 МИН

Лесно
2 - 3 порции

ПРОДУКТИ:

  • 2 броя - Бургер питки
  • 10-15 стръкчета - Бейби рукола
  • 1/2 - Лимон
За рибата
  • 2 парчета по 150 г - Филе треска
  • 1 брой - Яйце
  • 70 г - Галета панко
  • 70 г - Галета от хлебни трохи
  • 20 г - Брашно
  • 1/4 ч.л. - Сол
  • Щипка - Черен пипер
За сос тартар
  • 3 с.л. - Кисело мляко
  • 3 с.л. - Майонеза
  • 1 ч.л. - Ситно нарязан лук
  • 1 ч.л. - Лимонов сок
  • Щипка - Черен пипер
  • 1/4 ч.л. - Сол

Бургер с треска и сос тартар

Начин На Приготвяне

  • 1

    Започнете с хлебчето

    Разрежете питката

  • 2

    Следва соса

    Сложете няколко супени лъжици от соса

  • 3

    Изпържената риба

    Поставете топлото филе треска

  • 4

    Овкусете

    Поръсете рибата с няколко капки лимонов сок

  • 5

    Свежа рукола

    Сложете добро количество бейби рукола

  • 6

    Капачето

    Завършете с капачето на бургер питката

Отскочи към Коментарите (0)

Подобни рецепти

0 Коментара