И малко тиквени семки и чили
Карамелизиран лук, тиква и сирена върху хрупкав хляб
Свинска кайма, скариди и плътен, богат бульон
С рикота и аншоа
Някои съвети, с които да избегнете обидата за собствениците на италиански ресторанти
Класически десерт, който обичат всички
Етичните правила на професионалните кухни
Запечен картоф с масло и свежа салца
Как да изберем правилното вино с аспержи?
Гарнирайте с кориандър, пресен лук, чили и лайм
И табуле със зрънца от нар
Ароматна агнешка кайма и вкусни питки
Меренг и шоколад, чудесна комбинация
Бриош (Brioche) е класически френски хляб, който се прави с мляко, масло и яйца
Поднесете с крем от маскарпоне и крема сирене
Някои от най-ценните съвети, които сме научили през годините
Ние отговаряме →
Изпрати рецепта →
10.12.2015
06.12.2017
11.11.2017
20.02.2021
11.10.2015
21.03.2019
30.05.2015