Инволтини с патладжан, прошуто и Philadelphia

Приготвени на BBQ

ПРОДУКТИ:

  • 2-3 - големи патладжана
  • 4-5 с.л. - зехтин
  • 1 опаковка - Philadelphia с билки
  • 8-12 - прошуто на слайсове
  • 2-3 с.л. - пармезан на люспи
  • 50 г - листа бейби спанак
  • 8-10 - сушени домата в зехтин
  • малка връзка - магданоз
  • на вкус - сол и черен пипер

Начин на приготвяне

Разпалете барбекюто и оставете да загрее до 200°C. 

Нарежете патладжаните на филийки с дебелина около 3 мм. Намажете със зехтин и посолете. 

Изпечете патладжаните за около 10 минути, като обърнете няколко пъти и оставете настрана да се охладят. 

Сложете на дъска филийка патладжан, отгоре поставете прошуто, покрийте с листа спанак и поръсете с нарязан сушен домат. 

Поръсете с люспи пармезан и сложете пълна чаена лъжичка Philadelphia с билки. 

Завийте на руло и пригответе по същия начин останалите патладжани. 

Подредете инволтините на барбекюто и гответе 6-8 минути. 

Сервирайте инволтините топли, с листа прясна салата, поръсена с пармезан, зехтин и балсамико. 

Отскочи към Коментарите (0 )

Магазин

0 Коментара