ПРОДУКТИ:
- 2-3 - големи патладжана
- 4-5 с.л. - зехтин
- 1 опаковка - Philadelphia с билки
- 8-12 - прошуто на слайсове
- 2-3 с.л. - пармезан на люспи
- 50 г - листа бейби спанак
- 8-10 - сушени домата в зехтин
- малка връзка - магданоз
- на вкус - сол и черен пипер
Начин на приготвяне
Разпалете барбекюто и оставете да загрее до 200°C.
Нарежете патладжаните на филийки с дебелина около 3 мм. Намажете със зехтин и посолете.
Изпечете патладжаните за около 10 минути, като обърнете няколко пъти и оставете настрана да се охладят.
Сложете на дъска филийка патладжан, отгоре поставете прошуто, покрийте с листа спанак и поръсете с нарязан сушен домат.
Поръсете с люспи пармезан и сложете пълна чаена лъжичка Philadelphia с билки.
Завийте на руло и пригответе по същия начин останалите патладжани.
Подредете инволтините на барбекюто и гответе 6-8 минути.
Сервирайте инволтините топли, с листа прясна салата, поръсена с пармезан, зехтин и балсамико.
Рулца от тиквички с Philadelphia
13.09.2024
21 филма за любителите на храна
06.12.2017
Професия: ценител
11.11.2017
Сандвич с яйце "Croque Madame"
02.12.2022
Супа с печени моркови и френска леща
21.03.2019
Мариновани котлети на грил
30.05.2015