Брауни сладки с Philadelphia крем

и сладко от череши

ПРОДУКТИ:

  • 150 г - тъмен шоколад
  • 70 г - масло
  • 150 г - фина бяла захар
  • 2 - яйца
  • 30 г - какао
  • 1/4 ч.л. - сол
за крема
  • 1 опаковка - Philadelphia Original XL
  • 100 мл - пълномаслена сметана
  • 1 ч.л. - ванилова паста
за пълнежа
  • сладко Zuegg - череша

Начин на приготвяне

Сложете шоколада и маслото в купа и разтопете на водна баня. Свалете от огъня и оставете настрана. 

В купа сложете захарта и яйцата и разбийте за 7-8 минути, докато утроят обема си. 

Налейте топлата шоколадова смес и разбийте отново. Прибавете пресятото какао и солта и смесете добре. Оставете сместа да отпочине за 5-6 минути и с лъжица за сладолед оформете 16-18 сладки в 2 тави покрити с хартия за печене, като оставите разстояние между тях. 

Печете 8-9 минути в загрята до 180 градуса фурна, до получаването на лека коричка. Охладете за 10 минути, а след това прехвърлете върху решетка и охладете до стайна температура.

В голяма купа налейте сметаната и разбийте до сгъстяване. Добавете крем сиренето и ваниловата паста, разбъркайте с шпатула до еднородна смес и прехвърлете в пош. 

Върху половината сладки сложете от крема, като оформите кладенче в средата и в него сложете 1 ч.л. черешово сладко. Покрийте с втора сладка и притиснете леко, за да залепне. 

Отскочи към Коментарите (0 )

Магазин

0 Коментара