Източник: Pexels.com

5 неща, които никога не бива да консумирате преди запиване

Вижте ги

Това, което консумирате на вечеря преди голямо парти, ще определи дали сте центърът на партито... или историята, която всички обсъждат на следващия ден.

Солени закуски

Едно от най-лошите неща, които алкохолът причинява на тялото ви, е дехидратирането.

Похапването на лакомства като пуканки, чипс и бретцели – които са прочути с това, че пресушават устата (и тялото ви) — означава да дадете на този проблем летящ старт.

Вместо това посегнете към нещо, богато на вода - като резени краставица или диня.

Салата

Въпреки че зелените растения са полезни за тялото ви по много начини, всички знаем, че изяждането на салата преди излизане е като да тръгнете на празен стомах.

Можете ли да кажете "супербързо напиване - от нула до 100 процента"? Уверете се, че консумирате някаква форма на протеин - от рода на пиле, храносмилането на което отнема повече време, така че то ще забави повишаването на алкохолното съдържание в кръвта ви.

Суши

Извън факта, че суровата риба и водката не са особено добра комбинация, е повече от вероятно да потапяте хрупкавия суши рол с риба тон в много соев сос.

Солта означава дехидратиране, а пиене + дехидратиране означава най-тежкия махмурлук в живота ви.

Пържени картофи

Признаваме го: Нищо не звучи по-привлекателно от огромна купчина мазни картофки. Но слоят мазнина в стомаха ви, преди да отидете да пиете алкохол, само гарантира, че той ще излезе по-късно.

Свръх-пикантни предястия

Замислете се: ако нещо дразни стомаха ви още когато сте трезви, ще се чувствате два пъти по-зле, когато сте пияни.

Колкото и да обичаме пикантни панирани крилца, добре е да ги избягвате преди вечер, в която сте планирали солиден запой.

Отскочи към Коментарите (0)

Подобни статии

0 Коментара