10 неща, които гостите на сватби мразят

Не ги карайте да вадят портфейлите си, за да вдигнат наздравица за вашия брак

1. Да си плащат за пиенето

Гостите ще разберат, че отворен бар с напитки от най-висок клас не е в бюджета на двойката, но да искате да си плащат, за да отпразнуват брак?!

Никой не бива да вади портфейла си на парти. Неограничената бира, вино и газирани напитки е разумен компромис, дори и да е само в първите няколко часа на тържеството.

2. Тържество, което се случва ЧАСОВЕ след церемонията

Църквите и общините често имат фиксирано време, когато провеждат церемониите — и същото често важи и за залите, кетъринг фирмите и тържествата. Но когато повечето гости не са достатъчно близкo, за да се приберат у дома, или да отседнат в хотел наблизо, те няма да са очаровани от перспективата да убиват два-три часа до тържеството.

3. Твърде много дълги речи

Кумът разказва супер-дълго за една пиянска лудория от университетските години. После двама други шафери си спомнят за същата не съвсем трезвена случка. Кумата плаче поне пет минути, докато вдига тоста си. И шаферка отделя достатъчно внимание на двойката — в рими.Бащата на булката разказва семейната история. И родителите на младоженеца също искат да говорят.

Хайде спрете с цялото това безумие! Допълнителните гости, които искат микрофона, имат шанса да се изявят на събитията преди самата сватба, или да бъдат зачетени по някакъв друг начин.

4. Настаняване на нежелано място

Никой с нормално функциониращ слух не иска да се храни до пулсираща тонколона. Важи и обратното: гостите не се чувстват точно като участници в събитието, ако не могат да виждат дансинга или да чуват наздравиците и музиката.

5. Принудителното участие

Диджей, който юрка и тормози хората да излязат на дансинга, особено неженените, за да уловят букета или жартиера, бързо започва да лази по нервите на гостите.

Двойките трябва да поканят хората, които те искат да присъстват, когато минават под венчило, независимо дали тези приятели и роднини искат да се показват в частите от събитието, посветени на засрамване на необвързаните.

Отскочи към Коментарите (0 )

Goodlife.bg

Източник: HouseBeautiful

02.05.2022 Всички статии от този автор →

Магазин

Подобни статии

0 Коментара