ПРОДУКТИ:
- 300 г - Philadelphia Original
- 7 - твърдо сварени яйца
- 2 с.л. - майонеза
- 1 връзка - див лук
- 1 с.л. - горчица
- 2 с.л. - нарязани каперси
- сол и бял пипер - на вкус
- запечен хляб за тостер -
- ситно нарязан див лук -
- тънко нарязани репички -
- 300 г - Philadelphia Herbs
- 200 г - пушена сьомга
- 1 - краставица
- протеинов хляб -
- лимонов сок -
- микрорастения -
Начин на приготвяне
За яйчената салата в купа сложете крем сиренето, добавете майонезата, горчицата, сол и бял пипер и разбъркайте.
Добавете ситно нарязаните яйца и нарязания на колеца див лук и смесете. Накрая прибавете каперсите, смесете добре и оставете настрана.
За сандвичите със сьомга разрежете хляба на две и намажете с крем сирене. Отгоре поставете по 2 ленти краставица и няколко парченца пушена сьомга. Поръсете с микрорастения по малко лимонов сок.
С ринг за сладки изрежете кръгчета от тостерния хляб и запечете на сух тиган до златисто. Върху всяка филийка сложете от яйчената салата, поръсете със ситно нарязан див лук и добавете един два резена репичка.
Подредете сандвичите в плато и гарнирайте с няколко резена лимон.
Ципура плакия
06.12.2024
21 филма за любителите на храна
06.12.2017
Професия: ценител
11.11.2017
Сандвич с яйце "Croque Madame"
02.12.2022
Супа с печени моркови и френска леща
21.03.2019
Мариновани котлети на грил
30.05.2015